естетична дентална медицина

Алайнери (прозрачни шини)

Алайнери (прозрачни шини)

прозрачни шини

Изправяне с алайнери

Нежеланието на повечето пациенти да поставят брекети наложи в съвременната дентална медицина да бъдат въведени по-естетични методи за зъбно изправяне, каквито са прозрачните шини. За да се прецени дали един пациент е подходящ за този метод се извършва първоначален анализ в лаборатория, който цели да се прецени какъв резултат може да бъде постигнат, за какъв период от време и какви ще бъдат финансовите параметри на лечението. Пациентът има възможност да разгледа 3D модел на крайния резултат и да прецени дали желае да стартира лечението. Лечението се извършва с различен брой прозрачни шини, които лесно се сменят в домашни условия и не нарушават естетиката.
Какво може да се постигне с алайнери?

Изправяне на неравномерни зъби
90%
Затваряне на диастеми (промежди между зъбите)
90%
Корекция на дентални аномалии
90%
Подобряване на хармонията на лицето
90%
Удължаване на зъби
90%
Възстановяване след лечение с брекети
90%
Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата, зададени от нашите пациенти

Всяка поредица от алайнери се изработва по индивидуален план за лечение. Те постепенно коригират положението на зъбите, като се сменят на всеки няколко седмици.
Прозрачните шини предоставят по-дискретен метод за корекция на зъбни проблеми, като са почти невидими. Те са по-удобни, понеже могат да се свалят при хранене и почистване на зъби.
Времето за корекция с прозрачни шини варира в зависимост от сложността на случая. Обикновено лечението продължава от няколко месеца до няколко години.
Прозрачните шини трябва да се почистват редовно с мека четка и вода. Освен това, трябва да се избягва консумацията на цветни напитки и храна, докато са в поставени.

Алайнерите коригират неправилната позиция на отделните зъби, челюстни деформации и проблеми със захапката.

Други услуги

Call Now Button