Обща Дентална Медицина

Детски зъболекар

Отношението към нашите малки пациенти е от съществено значение за нас! Обръщаме огромно внимание  на тяхното първо посещение, осъзнавайки, че то оформя траен спомен в тях и може да влияе на тяхната грижа за устното здраве в бъдеще. Подхождайки към децата, ние се стремим да изградим положителни и комфортни впечатления.

Профилактичните прегледи, които извършваме през годината, имат за цел ранната диагностика на кариес, като това подпомага бързото и безболезнено лечение по-късно. Съзнаваме важността от своевременното лечение на млечните зъби, предотвратявайки евентуални усложнения като пулпит, периодонтит, абсцеси, загуба на зъби и бъдещи проблеми със захапката.

Използваме материали, които отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност при работата с детските зъби. Нашето внимание към естетиката е съществен елемент в грижата ни за децата.

Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата, зададени от нашите пациенти

Препоръчително е да започнете посещенията още след пробиването на първия млечен зъб, обикновено около първата година.
Ранните посещения помагат за изграждане на позитивни асоциации със зъболекаря и установяване на здравословни навици от самото начало.
Първото посещение обикновено включва преглед на устната кухина, проверка за проблеми и съвети за грижа за млечните зъби.
Редовните профилактични прегледи се препоръчват на всеки 6 месеца, за да се осигури ранната диагностика на проблеми и поддържане на зъбното здраве.
При зъбна травма, веднага се консултирайте с детския зъболекар. Ако зъбът е изпаднал, опитайте да го съхраните в мляко и незабавно потърсете помощ.

Ако забележите нередности или проблеми с развитието на детската захапка при вашето дете, е препоръчително да се консултирате с детския зъболекар. Той може да извърши оценка и да предложи подходящи решения за поддържане на правилното развитие на зъбите и челюстта. Свържете се с нас още днес!

Други услуги

Call Now Button