естетична дентална медицина

Фасети и корони

Възстановяването на зъбите в денталната медицина се отличава с най-висока естетика при използването на материалите керамика и цирконий, както и техните комбинации. С помощта на тези материали и прецизната работа на нашите зъботехници, създаваме конструкции, които са практически неразличими от естествените зъби. Процесът на изработка изисква изпиляване на зъбите, при което за фасети се извършва само на предната им повърхност, докато при корони зъбът се изпилява от всички страни. Тези конструкции се отличават с изключителна дълготрайност и здравина, предлагайки най-високото качество в сравнение с другите методи на възстановяване.

Какво може да се постигне с фасети и корони?

корекция на цвета
90%
Естетика
90%
Корекция на форма и положение
90%
Дълготрайност
90%
Изцяло възстановяване
90%
Минимално изпиляване
90%
Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с фасети и корони, зададени от нашите пациенти

Препоръчително е да започнете посещенията още след пробиването на първия млечен зъб, обикновено около първата година.
Ранните посещения помагат за изграждане на позитивни асоциации със зъболекаря и установяване на здравословни навици от самото начало.
Първото посещение обикновено включва преглед на устната кухина, проверка за проблеми и съвети за грижа за млечните зъби.
Редовните профилактични прегледи се препоръчват на всеки 6 месеца, за да се осигури ранната диагностика на проблеми и поддържане на зъбното здраве.
При зъбна травма, веднага се консултирайте с детския зъболекар. Ако зъбът е изпаднал, опитайте да го съхраните в мляко и незабавно потърсете помощ.

Ако забележите нередности или проблеми с развитието на детската захапка при вашето дете, е препоръчително да се консултирате с детския зъболекар. Той може да извърши оценка и да предложи подходящи решения за поддържане на правилното развитие на зъбите и челюстта. Свържете се с нас още днес!

Други услуги

Call Now Button