естетична дентална медицина

Филъри, Ботокс, Мезотерапия

За изискан завършек на усмивката и общата лицева естетика, съвременната медицина предлага разнообразие от процедури, които могат да възвърнат желаната хармония. Използването на филъри, ботокс и мезотерапия може да има чисто естетичен или лечебен характер. В денталната медицина тези методи се прилагат за лечение на гингивална/венечна усмивка (gummy smile), бруксизъм (скърцане, стискане на зъбите), хипертрофия на масетерите (преразвитие на дъвкателния мускул, водещо до асиметрия на лицето или промяна във формата му), лечение на различни състояния, предизвикващи асиметрия на лицето, възстановяване на съотношенията в лицевите етажи и други.Изцяло в естетически план, тези процедури могат да подпомогнат хидратацията или уплътняването на устните, оформянето, контурирането и корекцията на асиметрии, премахването на бръчки и предотвратяването на тяхното появяване.
Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата, зададени от нашите пациенти

Филърите са вещества, често хиалуронова киселина, които се инжектират в кожата за възстановяване на обем и попълване на бръчки. Те подхранват и хидратират кожата, предоставяйки младежки и свеж вид.

Ботоксът е препарат, който служи за временно изглаждане на бръчки, като ослабва мускулите под кожата. Обичайно се прилага в областта на челото, около очите и устните.

Ефектът от филърите обикновено продължава от няколко месеца до година, в зависимост от вида филър. Ботоксът обикновено се поддържа около 3-6 месеца.

Мезотерапия включва инжекции с подхранващи субстанции в кожата. Това подпомага хидратацията, стягането и обновяването на кожата, като й придава свеж вид.

Консултирайте се с опитен медицински специалист в Дентална клиника CONDé, който може да анализира вашите нужди и предложи подходящи процедури, отговарящи на вашите цели и очаквания.
Други услуги

Call Now Button