Обща Дентална Медицина

Хирургия и зъбни импланти

Вадене на зъби и поставяне на зъбни импланти

При невъзможност за провеждане на лечение на зъб, често се налага извършването на екстракция (вадене). Причините за това могат да варират от усложнения от кариес, през костни инфекции до неправилно разположение на зъба. В последствие, възстановяването на липсващия зъб често включва поставянето на имплант, който, интегриран в костта, дългосрочно замества изцяло функцията на извадения зъб, без да налага изпиляване на съседни зъби.

Услуги:

  • Екстракция/вадене на зъби
  • Екстракция/вадене на корени
  • Екстракция/вадене на мъдреци
  • Поставяне на зъбни импланти
Какво може да се постигне със зъбни импланти?

Заместване на Изгубен Зъб
90%
Поддържане на Костта
90%
Подобряване на Речта
90%
Увеличаване на Увереността
90%
Дългосрочна Решение
90%
Съхраняване на Съседните Зъби
90%
Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата, зададени от нашите пациенти

Процедурата включва поставяне на титанова щифтовидна конструкция в костта на челюстта, където след време се поставя изкуствен зъб. Титанът се интегрира с костта през период от няколко месеца.
Зъбните импланти са стабилно и трайно решение за заместване на изгубени зъби, като не изискват изпиляване на съседни зъби. Те предоставят почти естествен вид и функционалност.
Поддръжката на зъбните импланти включва редовни посещения при зъбния лекар, добра устна хигиена, избягване на тютюнопушене и умерен консум на алкохол.
Екстракциите на зъби се извършват с местно обезболяване. Зъбът се изважда от венците чрез внимателно и прецизно приложена сила.
Други услуги

Call Now Button