Обща дентална медицина

Зъбен Рентген

Зъбен Рентген

От изключително значение за навременната диагностика и лечение са провеждането на профилактични прегледи и употребата на съвременни технологии в диагностиката. В денталната клиника CONDė, пациентите получават индивидуални напътствия за подходящото време за следващо посещение и биват обстойно прегледани за настоящи и възможни бъдещи проблеми.

С нашия съвременен рентгенов апарат за сегментни снимки, извършваме диагностика на начални форми на кариес на труднодостъпни места и проследяваме успеха на коренови лечения. Освен това, следим растежа на млечни и постоянни детски зъби и констатираме проблеми със зъбните корени и околна кост.

Предимства на рентгеновата диагностика в нашата клиника:

  1. Прецизност: Рентгеновите снимки предоставят възможност за засичане на проблеми в ранен етап и изготвяне на персонализирани лечебни планове.

  2. Бързина: Ефективният процес на рентгеновата диагностика намалява времето на изчакване на пациентите.

  3. Комфорт и безопасност: Използваме съвременна технология, която минимизира излагането на рентгенови лъчи и предоставя максимален комфорт на пациентите.

В CONDė, ние сме посветени на предоставяне на иновативни и сигурни дентални услуги, включително рентгенова диагностика, за да гарантираме оптималната грижа за оралното здраве на всеки пациент.

Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с услугата, зададени от нашите пациенти

Зъбният рентген е важен за диагностициране на проблеми, които не са видими по повърхността, като например кариеси, инфекции и структурни аномалии.
Честотата зависи от индивидуалните нужди и медицинската история на пациента. Обикновено се прави при рутинни прегледи или при наличие на конкретни проблеми.
Съвременните технологии минимизират дозата на радиация, като рисковете са изключително ниски. Зъбният рентген е сигурна и обичайна процедура.
Пациентът поставя рентгенова пелена и излага зъбите си на апарата. Процедурата е бърза и безболезнена.

Рентгенографският образ е готов за секунди и може да бъде видян и обсъден в дигитален вариант.

Други услуги

Call Now Button