Condé

CONDé

Dental & Beauty

В сърцето на града на липите и поетите, Дентална клиника CONDé Стара Загора представлява оазисът за вашата неповторима усмивка. Тук посрещаме пациенти, а изпращаме приятели за цял живот..

В Дентална клиника CONDé предоставяме на нашите пациенти изключително висококачествени материали и използваме съвременни технологии. Под ръководството на талантливи дизайнери, създадохме атмосфера на уют и елегантност, където не само ще получите блестяща усмивка, но и ще почуствате комфорт и спокойствие.

Дентална клиника CONDé е посветена в памет на д-р Маруся Панайотова-Кондева, един от водещите дентални лекари в областта на детската дентална медицина. Нейната преданост към пациентите и високите стандарти, които тя установи, се отразяват във всяко наше дейстие.

0 %
Щастливи
клиенти
0 +
Пациенти
0 +
Извадени
зъбчета
0 +
Бели
усмивки
0 %
Щастливи клиенти
0 +
Пациенти
0 +
Извадени зъбчета
0 +
Бели усмивки
Работно време
делнични дни
Понеделник - Четвъртък
10 : 00
19 : 00
Петък
09 : 00
15 : 00
CONDé
CONDé Dental & Beauty

Обадете ни се още днес, за да направите първата крачка към усмивката на мечтите си.

Контакти
Мнения
Какво казват пациентите за нас
"

Невероятен специалист и човек, внимателна, обстоятелна и обяснява всичко, което ще прави! Учи и прилага нови техники и работи с професионалисти. Препоръчвам с десет ръце! Благодаря Ви д-р Панайотова.

Мартина Маринова
Мартина Маринова
"

Изключително доволна съм от д-р Славена Бинева и нейната асистентка Еми! Учтиви, любезни, внимателни, професионалисти! Препоръчвам! Вече с удоволствие ще ходя на  преглед и лечение!

Ваня Николова
Ваня Николова
"

Като Майка съм безкрайно доволна от вниманието и професионализма, които д-р Панайотова и сестрата проявиха към малката ми дъщеря! Благодаря ви! Със сигурност ще посетим отново

Ирена
Ирена
"

Абсолютен професионализъм. Д-р Панайотова се погрижи и преобрази усмивката ми, от нещо, което ми причиняваше неудобство, в нещо, което се гордея да покажа!

Кристина Енева
Кристина Енева
Slider navigation
Блог

Полезно

CONDé: Вашето Здраве, Наша Грижа с НЗОК
НЗОК
CONDé: Вашето Здраве, Наша Грижа с НЗОК
февруари 28, 2024
февруари 28, 2024
Силанизация на зъбите при деца
Силанизация на зъбите при деца
февруари 27, 2024
февруари 27, 2024

Call Now Button