естетична дентална медицина

Избелване на зъби

В дентална клиника CONDé предлагаме напълно безболезнено и безопасно зъбно избелване, което ще подобри естетиката на вашата усмивка. Процедурата може да бъде извършена както в денталния кабинет, така и удобно у дома. Кабинетното избелване се провежда в специализиран кабинет, където денталният специалист нанася избелващ гел върху зъбите. Процедурата се контролира от професионалиста, осигурявайки оптимални резултати при по-висока концентрация на избелващата съставка. В случай на домашно избелване, правим отпечатък от вашите зъби, по които зъботехник изработва персонализирани шини за избелване. Тези шини се носят удобно по време на сън в домашни условия, предоставяйки ви контрол върху процеса и удобство.
Често Задавани

Въпроси

Решихме да отговорим на някой често задавани въпроси, свързани с процедурата, зададени от нашите пациенти

Времето зависи от метода. Процедурите в стоматологически кабинет обикновено отнемат около 1-2 часа, докато домашните избелващи комплекти изискват повече време за резултат.
Професионалното избелване се извършва от зъболекар и често включва по-концентрирани избелващи вещества. Домашното избелване включва използването на гел или ленти за избелване в домашни условия.

Ефектът обикновено продължава от няколко месеца до няколко години, в зависимост от вредни навици и поддържането на хигиената на устата.

Някои хора могат да изпитат чувствителност след процедурата. Прекомерното използване на избелващи продукти може да доведе до увреждане на емайла или десни.

Обикновено, процедурите за избелване на зъби могат да се извършват на всеки 6 месеца до година, но конкретният интервал зависи от вашите индивидуални нужди и зъбното ви състояние. Винаги консултирайте се със зъболекар, който да предложи персонализиран план за поддържане на бялата усмивка.

Други услуги

Call Now Button