Блог

Полезно

Новости в стоматологията, съвети за устно здраве и информация за дентални процедури.
Публикации
CONDé: Вашето Здраве, Наша Грижа с НЗОК
 НЗОК
CONDé: Вашето Здраве, Наша Грижа с НЗОК
февруари 28, 2024
февруари 28, 2024
Силанизация на зъбите при деца
Силанизация на зъбите при деца
февруари 27, 2024
февруари 27, 2024
Eстетика
Eстетика
февруари 27, 2024
февруари 27, 2024
Работно време
делнични дни
Понеделник - Четвъртък
10 : 00
19 : 00
Петък
09 : 00
15 : 00
Condé Dental & Beauty

Усмивки, създадени с любов и професионализъм

В Дентална клиника CONDé Dental & Beauty Стара Загора сме на мисия да предоставим висококачествени зъболекарски услуги, използвайки най-новите технологии и материали в денталната грижа.

Повече за клиниката Повече за клиниката<center>Усмивки, създадени с любов и професионализъм</center>
Мисия

В Дентална клиника CONDé клиентите влизат в уютен свят на индивидуална грижа за усмивката си. Нашата мисия, като зъболекар в Стара Загора, е да предоставяме на нашите пациенти висококачествена и персонализирана дентална грижа, която превръща посещението при нас в уникален и приятен опит.

В CONDé не само предлагаме високотехнологични решения и изискани материали, но и създаваме приятна обстановка, където нашите пациенти се чувстват комфортно и спокойно. Нашите талантливи дентални специалисти и дизайнери съчетават усилията си, за да предоставят не само ефективно лечение, но и естетично приятна среда.

CONDé

Dental & Beauty

В сърцето на града на липите и поетите, Дентална клиника CONDé Стара Загора представлява оазис за вашата неповторима усмивка. Тук не просто приемаме пациенти, а създаваме връзки, които продължават през целия живот.

В Дентална клиника CONDé предоставяме на нашите пациенти изключително висококачествени материали и използваме съвременни технологии. При нас, под ръководството на талантливи дизайнери, създадохме уютно и стилно пространство. Тук ще откриете не само нова усмивка, но и приятни спомени, които ще ви съпътстват.

Дентална клиника CONDé е посветена в памет на д-р Маруся Панайотова-Кондева, един от водещите дентални лекари в областта на детската дентална медицина. Нейната преданост към пациентите и високите стандарти, които тя установи, се отразяват във всяко наше дейстие.

Call Now Button